BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Afrika 

Afrika er Safari, Sightseeing, Shopping og Strandferie. Afrika er store vidder uendeligt, utroligt og uberørt - der fremkalder følelsen af frihed og pionerånd.

Det er svært at opsummere oplevelserne i Afrika - er det den eksotiske Medina i Tunesien, det romantiske vinland i Sydafrika, den barske skønhed i Kalahari-ørkenen eller synet af de store flokke af zebraer og gnuer på sletterne i Serengeti, der får folk til at vende tilbage til Afrika gang på gang?

Sandheden er, at Afrika er en fascinerende oplevelse og er i dag et af de sidste steder i verden man kan opleve store fritlevende dyr såsom løver, giraffer og elefanter og i kombination med den varme man møder hos den afrikanske befolkning - så er det svært ikke at drømme sig tilbage.

Blandt de mest spændende destinationer for oplevelser i Afrika er:

Østafrika:
Serengeti nationalparken i Tanzania, hvor specielt den årlige migration af millioner zebraer og gnuer rundt på sletterne er den helt store attraktion, her finder man også Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro.

Kenya med dyrerige Masai Mara og en fantastisk spændende befolkningsgruppe.

Sydlige Afrika:
Mange rejser til Kruger nationalparken i det østlige Sydafrika, hvor man har chancen for at se "The Big Five" og samtidig kan opleve landets vidunderlige variation af muligheder bl.a. med den spændende storby Cape Town, pragtfulde kyststrækninger og romantisk vinland.

Botswana med det magiske Okavango Delta og Victoria Falls (på grænsen Zambia & Zimbabwe), den enorme Kalahari Ørken med de fascinerende bushmen – en ørken der fortsætter ind i Namibia, hvor man finder verdens højeste sandklitter og uendelige maleriske landskaber.

Nordafrika:
Tunesien med stepper og uendelig ørken, der adskiller sig fra før nævnte ved islættet af den gamle arabiske eksotiske kultur. Alt dette er kun en kort flyrejse væk 

Og alle disse destinationer kan kombineres med en afslappende badeferie på små eksotiske øer i det Indiske Ocean eller på nogen Afrikas mange pragtfulde strande langs kysten. 

Aprica (Latin) for "solrig" eller aphrike (Græsk) for "uden kulde" er grundlaget for navnet Afrika.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive