BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Grand Park Kodhipparu 

Kun omringet af idyllisk, uberørt skønhed og azurblå nuancer, danner Grand Park Kodhipparu de perfekte rammer for enhver livsnyders drømmerejse. 

En nat på Kodhipparu
Når solen går ned over det azurblå hav kan I læne jer tilbage og nyde de smukke farver med en cocktail eller forkæle jer selv med en romantisk sunset-cruise, mens delfinerne leger i det fjerne. Hvis I endnu ikke er mætte på oplevelser, kan I slutte dagen af med en aftendukkert eller en klassisk film under stjernerne, inden I veltilfredse hopper under dynerne – så I kan blive klar til endnu en dag i paradis 

Aktiviteter og faciliteter
Herefter venter der et ”hårdt program”! Skal dagen stå på yoga, snorkling/dykning i det smukke koralrev og nærliggende skibsvrag, delfinsafari, en romantisk solnedgangs cruise, ø-hop – eller ganske enkelt afslapning i resortets smukke omgivelser? Det er helt op til jer. Efter en dag i paradis, kan I glæde jer til at læne jer tilbage med en cocktail på jeres private terrasse og suge dagens oplevelser til jer, mens himlen fyldes med surrealistiske, smukke farver. 

Dykning
Havet omkring den nordlige Male-atoll er kendt for verdensklasse dykning og snorkling: Fantastisk sigtbarhed, uberørte koralrev, farvestrålende fisk, velbevarede skibsvrag, havskildpadder – og bedst af alt, gode muligheder for et møde med de prægtige, fredfyldte Manta Rays. Endnu ikke dykker certificeret? Udforsk havet med en snorkel, en discover scubadiving session eller et Padi Open Water Kursus med resortets private dykkerinstruktør.

Spa og wellness
Foruden en udsøgt spa-menu, hvor indre ro og velvære er nøgleordene, byder resortet også på et uimodståeligt udvalg af yoga sessioner, som skræddersyes efter den enkeltes behov og ønsker. Sessionerne foregår i de smukkeste opgivelser; på stranden, under solopgang/solnedgang - og med naturens egen ”musiccure” i baggrunden. Dette bliver et af de særlige øjeblikke du sent vil glemme.
 
Gastronomi
Resortet byder på et udsøgt udvalg af smagsoplevelser, som enten kan nydes i en af de 3 restauranter, i jeres private villa – eller i romantiske omgivelser for to. Champagne-morgenmad på en sandbanke, Barbecue fest med livemusik på stranden, en eftermiddags picnic for to, candlelight dinner på stranden eller måske en solnedgangs cruise kombineret med en 3-retters gourmet menu? Resortets detaljeorienterede personale vil gøre alt for at imødekomme jeres drømme og ønsker. 

Indkvartering
I kan bo på pæle, direkte på havet – eller i villaer med den pulverhvide, palmebeklædte strand lige for døren. Med eller uden privat pool, men fælles for de 120 rummelige villaer er at havet altid vil være lige i baghaven! De store veldesignede villaer er skabt af naturlige kvalitetsmateriale, hvilket får alt til at stå i perfekt harmoni med havet. Den sofistikerede stil og altoverskyggende sans for detaljer vil skinne igennem under hele jeres ophold, også igennem personlig service og superb gastronomi.

Omkranset af blændende hvide sandstrande, azurblå nuancer og en billedskøn koral lagune ligger det eksotiske ø-paradis Grand Park Kodhipparu og venter på jer! De exceptionelle smukke omgivelser og det nærmest uendelige Indiske Ocean vil hurtigt få det til at føles som om, at I er havnet midt i en sofistikeret udgave af ”Castaway” eller ”The Blue Lagoon”.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive