BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Baros 

Med sit blændende sand og smukke korallagune er Baros et af de mest billedskønne resorts på Maldiverne. Baros Maldives 5* er et luksusresort i den nordlige Male-atol, og kun en halv times sejllads fra Malé Internationale lufthavn. Resortet blev kåret til det mest romantiske resort i i hele Det Indiske Ocean ved World Travel Award 3 år i træk. Senest i 2015.

Baros byder på 75 udsøgte villaer i elegant design, og bygget i smukke naturmaterialer. Alle med store verandaer. Bo på stranden med fødderne i vandkandten, eller nyd en dukkert fra din egen private pool i en af de fantastiske poolvillaer.

Baros har 3 restaurenter hvor især The lightshouse er anerkendt for deres fine retter og vinudvalg. Cayenne severer frisk seafood, vegegtarretteer, kødretter under åben himmel med udsigt til lagunen.

Der er massere af aktiviteter på Baros. Atollen har et rigtig godt husrev, og resortet har eget dykkercenter hvis i har lyst til at besøge maldivernes utrolige undervandsliv. Det er også muligt at leje kajak eller tage på delfincruise.

Børn under 8 år accepteres ikke på resortet.
Strandvillaer på Baros:

24 Deluxe villaer på 89 m2

10 Baros villaer på 103 m2

8 Baros poolvillaer på 134 m2

2 Baros premium poolvillaer på 160 m2

1 Baros Residence på 268 m2

Villaer på vandet i lagunen:

15 water villaer på 92 m2

15 water poolvillaer på 126 m2
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive