BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Milaidhoo 

Milaidhoo ligger i den skønne Baa-atol blot 35 minutters flyvning med vandfly fra Male lufthavn. Milaidhoo er barfodsluksus, hvor skoene bliver gemt væk i skabet, og fokus er på afslapning, velvære og udsøgt gastronomi. Alle villaer er bygget i naturmaterialer, og i harmoni med de smukke omgivelser. Der at mulighed for at bo på stranden eller bo på pæle i vandet, og alle villaer har sin egen private pool.

Baa-atollen er et UNESCO biosfære reservat med et unikt undervandsliv, og tilbyder unikke muligheder for at komme helt tæt på nogle af havets største dyr.

Miladhoo har et fantastisk beskyttet koralrev hvor man nemt kan snorkle og dykke lige fra strandkanten. En kort sejltur fra Milaidhoo ligger Hanifaru Bay, hvor man fra juni til november kan opleve mantarokker og hvalhajer helt tæt på. Når plankton blomstrer op er dette stedet hvor verden største samling af mantarokker mødes for at spise i et kæmpe madorgie.

Milaidhoo byder på masser af vandaktiviteter udover snorkling og dykning. Det er også muligt at windsurfe, sejle i kajak, paddleboarde, tage på fisketur og sejle katamaran.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive