BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Soneva Jani 

Gennemført barfodsluksus i exceptionelle smukke omgivelser

En spirende resort-lagune omkranset af lange elfenbenshvide sandstrande, svajende palmer og azurblå nuancer så langt øjet rækker – dét er hvad du har i vente efter en 40 minutters naturskøn, scenisk tur i vandfly. Det nyåbnede og banebrydende luksus resort, Soneva Jani, vil efterlade dig tom for ord og sulten efter mere.

Barfodsluksus:
Gennemført barfodsluksus, exceptionelle smukke omgivelser og sofistikeret Robinson Crusoe tema, er alt sammen en del af den særlige og mindeværdige atmosfære der allerede kendetegner det nyåbnede luksus resort. Når du ankommer, vil du hurtigt blive mødt af mottoet ”no news, no shoes” og bare tæer bliver snart en del af din faste påklædning.  


Paradis for livsnydere:
Når I slår øjnene op til en forfriskende morgendukkert i jeres private pool med 360 graders udsigt til den omfavnende naturskønne lagune og de omkringliggende paradisiske øer, vil I et kort øjeblik overveje om I stadig drømmer. Kun omringet af idyllisk, uberørt skønhed og azurblå nuancer – danner Soneva Jani nemlig de perfekte rammer for en rigtig livsnyders drømmerejse. 


Jeres Villa:
De store veldesignede villaer er skabt af naturlige kvalitetsmaterialer som træ og sten, hvilket får alt til at stå i perfekt harmoni med havet og den omkringliggende lagune. Den sofistikerede stil og altoverskyggende sans for detaljer vil skinne igennem under hele jeres ophold, også igennem personlig service og superb gastronomi. 


Aktiviteter og faciliteter:
Efter en inspirerende morgenmad og en velfortjent start på dagen er det kun fantasien der sætter grænser. Skal dagen byde på yoga og meditation, udsøgt dykning eller snorkling direkte fra jeres egen terrasse, massage fra spamenuen, en romantisk bådtur eller ganske enkelt afslapning og kvalitetstid i resortets smukke omgivelser?
 

Elegant Robinson Crusoe picnic:
Har I en særlig anledning der skal fejres, vil du overraske din bedre halvdel med en oplevelse ud over det sædvanlige – eller trænger I blot til fast grund under fødderne? Så står resortets personale klar til at planlægge en privat ”Castaway” ø-picnic I sent vil glemme. I vaske ægte Robinson Crusoe stil, bliver I sejlet over til en af de små isolerede øer - hvor en luksus picnic i uspolerede, paradisiske omgivelser venter på jer. 


Gastronomi:
Maden på Soneva Jani er i sig selv en oplevelse, uanset om den nydes på en af resortets udsøgte restauranter – eller i private, romantiske omgivelser. Solopgangs ”the beach” morgenmad, privat ø-picnic, en fuldført ”Castaway” oplevelse, middag under stjernerne eller privat barbecuefest på stranden. Igen er det kun fantasien der sætter grænser, og det detalje orienteret personale vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker! 

En sand kærlighedshistorie:
Historien bag Soneva kædens opstandelse, er en vaskeægte kærlighedshistorie. Historien om den unge, indiske iværksætter, Sonu, der rejste til Oxford og forelskede sig i en svensk model, Eva, hvorefter de sammen faldt pladask for Maldiverne og besluttede sig for at det var her de skulle bygge deres nye hjem. Som udlændinge blev de midlertidigt nægtet at bygge, hvis projektet ikke trak turister til.. Og dette skulle blive starten på eventyret om Six Sense og Soneva (Sonu og Eva) kædens opstandelse. 


Indkvartering: 
De store veldesignede villaer med privat pool er skabt af kvalitetsmaterialer af træ og sten i et gennemført lækkert design og i kombination med smukke detaljer. Villaernes størrelse varierer fra 411 m2 – 1066 m2 med 1 til 3 soveværelser. Her nyder I privatliv, fred og total afslapning i kombination med superb gastronomi og personlig service.


Water Retreat 1 bedroom: 
411 m2 overwater pool villa fordelt på 2 etager med et soveværelse, soveafdeling til børn, study room, walk-in minibar, stort badeværelse, omklædningsværelse, udendørs bruser. Derudover stort opholdsrum med nedsunket spiseplads/lounge område. På første sal findes overdækket lounge område. Stort pooldæk med solstole og direkte adgang til egen privat pool. Nogle villaer har vandrutchebane som fører direkte ned i det Indiske Oceans turkisblå vand.  

Water Retreat 2 or 3 bedroom: 
555m2 overwater pool villa fordelt på 2 etager med to eller tre soveværelser. I stueetagen findes et stort soveværelse, badeværelse, omklædningsværelse, walk-in minibar, udendørs bruser, TV lounge og soveafdeling til børn. På første sal findes yderligere et soveværelse (to soveværelser i 3 bedroom Water Retreat), omklædningsværelse, badeværelse, spiseplads og overdækket loungeområde. Stort pooldæk med solstole og direkte adgang til egen privat pool samt yderligere loungeområde.

Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive